Dagligdagen på Toresholm - Værdi for dig

Vi forstår vigtigheden af at have en meningsfuld hverdag. Som beboer på Toreholm har du derfor altid mulighed for at deltage i aktiviteter, som giver dig glæde, livslyst og indhold i dagligdagen.

Du har selv stor indflydelse på, hvad du ønsker at foretage dig, og du kan selv planlægge aktiviteter, eller deltage i nogle af de tilbud vi har. Det kunne være køkkenarbejde, træ/metal værksted, udflugter, pasning af dyr, kreativt værksted mm. Alle vores tilbud har fokus på personlig udvikling og vi er her for at hjælpe og støtte din udvikling.

En typisk dag

En typisk dag på Toresholm starter med morgenmad og morgenmøde, hvor de forskellige arbejdsopgaver bliver fordelt.

Derefter starter dagen med de aktiviteter, som du har valgt at fylde dagen med f.eks. i værkstedet, i køkkenet, haven, dyrene eller på arbejde andet sted. Dem som er på Toresholm drikker formiddagskaffe og spiser frokost sammen. Frokost spiser vi kl. 12.15 og vores dagsaktiviteter slutter kl. 14:00, hvorefter du selv bestemmer over resten af dagen. Eftermiddagskaffen og aftensmaden indtages sammen med de øvrige beboere og personalet, eller hjemme hos dig selv.

Rummelighed og respekt

Generelt bygger hverdagen på Toresholm på rummelighed, respekt og lydhørhed. Det er din hverdag, og vi lytter til dine ønsker og behov. Vi stiller krav som du kan honorere, og vi støtter dig og fastholder dig i at nå dine mål.