Faciliteterne på Toresholm - Plads til din dagligdag

Toresholm er en moderniseret landejendom med lyse og moderne faciliteter. Vi råder over store udendørsfaciliteter med masser af muligheder for ro og fordybelse eller for at lave udendørsaktiviteter. Vi har stald til vores heste, fold til grisene, køkkenhave, værksted og ikke mindst skøn natur. Toresholm har tre lyse værelser og fem botrænings-lejligheder med eget køkken, toilet og bad. Vores fællesfaciliteter er alle lyse og åbne, og indbyder til at blive brugt.

Læs mere om botrænings-lejlighederne (link til lejlighederne)          

Læs mere om værelserne (link til værelserne)

Stuen
Vi har indrettet stuen med fokus på at gøre det hjemligt og hyggeligt. Et sted, hvor man har lyst til at opholde sig, slappe af, læse, se fjernsyn, spille eller tage en snak med de andre beboere og personalet.

 

Køkkenet
Vores køkken er hyggeligt og velindrettet. Her er lagt vægt på, at man får lyst til at bruge det og deltage i den daglige madlavning.

Multirum

Her har vi bordtennis og billardbord. Vi har en Thorax trainer og et pænt udvalg af de mest almindelige instrumenter, og der er fri adgang til at benytte faciliteterne.

Hvis der er et ønske om at udvikle sin musiske side, så har vi mulighed for at tilbyde understøttende undervisning for beboerne.

Velværerummet
På Toresholm har vi et velværerum, hvor der tilbydes NADA behandling.