Faciliteterne på Toresholm - Plads til din dagligdag

Toresholm er en moderniseret landejendom med lyse og moderne faciliteter. Vi råder over store udendørsfaciliteter med masser af muligheder for ro og fordybelse eller for at lave udendørsaktiviteter. Vi har stald til vores heste, fold til grisene, køkkenhave, værksted, et ny etableret kreativt værksted, en jolle til vores sø, bålplads med 2 shelters og ikke mindst skøn natur.

Toresholm har 2 lyse værelser og 8 botrænings-lejligheder med eget køkken, toilet og bad, samt en flot 2 værelses pavillon med køkken og toilet/bad, der pt. fungerer som en form for udslusningsbolig, placeret lidt væk fra hovedhuset.

Vores fællesfaciliteter er alle lyse og åbne, og indbyder til at blive brugt.

 

Stuen


Vi har indrettet stuen med fokus på at gøre det hjemligt og hyggeligt med sofa, massagestol, tv, spillekonsol og et lille kreativt område. Et sted, hvor man har lyst til at opholde sig, slappe af, læse, se fjernsyn, tegne, male, spille spil, spille på vores Wii, eller tage en snak med de andre beboere og personalet.

 

Køkkenet


Vores køkken er hyggeligt og velindrettet. Her er lagt vægt på, at man får lyst til at bruge det og deltage i den daglige madlavning.

Multirum

Her har vi bordtennis, bordfodbold og billardbord. Vi har en Thorax trainer og et pænt udvalg af de mest almindelige instrumenter, og der er fri adgang til at benytte faciliteterne.

Hvis der er et ønske om at udvikle sin musiske side, så har vi mulighed for at tilbyde understøttende undervisning for beboerne.


Der kan tilbydes NADA efter behov af personalet, samt kommer der en massør/kropsterapeut ud til Toresholm 1 x om måneden og giver massage til de beboere, der har lyst.