Hestene på Toresholm - Nærvær og terapi

På Toreholm har du mulighed for at tage del i pasningen af og glæden ved vores heste. Omgangen med hestene er med til at styrke selvværdet og udvikle evnen til at drage omsorg for sig selv og andre. Ved at arbejde med hestene oplever du, hvordan du kan indgå i et tæt sammenspil med et andet individ.

Rideterapi eller daglig pasning

På Toresholm har vi 2 islandske heste. Vores heste er rolige og velopdragene, hvilket gør dem ideelle til rideterapi. Vi tilbyder rideterapi og deltagelse i den daglige pasning og pleje af hestene.  

Du får mulighed for at udvikle dit selvværd, selvtillid og din selvfølelse, blive mere bevidst og bekendt med dit kropsprog, sanser og adfærd.

Rideterapien foregår i små hold eller alene, så du sammen med personalet og underviseren har tid til at fordybe dig i samværet med hesten og mærke, hvordan det påvirker dig. Hver gang planlægges forløbet efter, hvad du har lyst til og kan overkomme denne dag.

Uanset hvad du vælger, så foregår aktiviteterne med hestene i dit tempo og med udgangspunkt i dine ønsker, og succes kriteriet er at det opleves positiv og sjovt.